COSMOS

HVOR: 
Moscow, Russia

KUNDE: 
VDNH - Vystavka Dostizheniy Narodnogo Khozyaystva

 

FIND PÅ GOOGLE MAPS

Som en del af det store museums- og fritidskompleks VDNKh i Moskva giver legepladsen mulighed for, at man kan blive klogere på Ruslands rumprogram. Legepladsen fungerer som en udvidet del af museet og lader børnene have det sjovt i de fartøjer, de netop har lært at kende på udstillingen.   I Cosmos er der rig mulighed for at slippe fantasien løs og tage på sit eget rumeventyr! 

Cosmos playground monstrum space rocket

Legepladsens største element er R-7 Soyuz-raketten, som er en sovjetisk løfteraket fra 1960’erne, der stadig bliver brugt den dag i dag.  

Cosmos playground monstrum space rocket

Ved siden af legepladsen ligger et ægte rumskib, som er en del af museets udstilling.

Monstrum cosmos playground play kids

Mød rumhundene Leika, Belka og Strelka, kom med ombord på satellitten Sputnik og raketten R-7 Soyus, eller kør en tur på månen i Lunokhod 1. På legepladsen Cosmos kan du udforske rumhistorien, mens du leger i ikoniske fartøjer i det ydre rum.

cosmos info playground monstrum

LEG  DIG KLOGERE

Mød hundene som blev sendt ud i rummet: Leika, Belka or Strelke eller spring på Sputnik satelitten eller rumfartøjet R-7 Soyus. Hop ind i historien og leg dig klogere ved at udforske de ikoniske elementer.

MONSTRUM playground cosmos space rocket

De to rumraketter er forbundet af en tunnel af stålnet.

NYD UDSIGTEN FRA R-7 SOYUZ 

Space rocket monstrum playground

Hop ombord på rumfartøjet, og gå på opdagelse blandt universets planeter. 

Overlook cosmos monstrum playground

STREJF RUNDT BLANDT PLANETERNE

cosmos playground space rocket monstrum

En abstrakt fortolkning af Jorden er placeret over for raketterne. Planeten fungerer som en udfordrende klatrebane med en rutsjebane og et klatrereb fæstnet til jorden. 

spacedog cosmos playground monstrum moscow

Fem rumhunde på fjedre er placeret rundt omkring på pladsen som en hyldest til de berømte hunde, der blev sendt ud i rummet som en del af det russiske rumprogram.  

Tangnålen

New York, USA

Turen går til LEGO House

Billund, Danmark