SKOVSNOGEN

HVOR: 
Deep Forest Art Land, Kibæk, Danmark - 2009

SAMARBEJDE:
Kunstner Søren Taaning

KUNDE: 
Skovsnogen - Deep Forest Art Land

 

FIND PÅ GOOGLE MAPS

Deep Forest Art Land er et innovativt projekt, der forener kunsten og naturen. Stien gennem den fantastiske skov er spækket med over 30 unikke kunstinstallationer, der inviterer besøgende til at udforske hele området og opdage de mange unikke værker, mens de nyder den omkringliggende natur. Parken er også kendt under navnet "Skovsnogen", og på MONSTRUM er vi stolte af at have bidraget til stedet ved at skabe den imponerende legeskulptur af samme navn. Skovsnogen er den eneste installation, der er en certificeret legeplads, selvom mange andre værker inviterer besøgende til legende at udforske dem.

Slangens krop vrider og drejer sig, mens den glider hen over skovbunden, hvilket skaber rum indeni til at blive udforsket af nysgerrige sjæle i enhver alder. For de adrætte kan skulpturen bestiges og klatres op og på tværs af. Mellemrummene mellem brædderne skaber en magisk lyseffekt indeni og de bredere mellemrum fungerer også som hånd- og fodfæste når man skalerer det glatte væsen.

Girl playing inside Snake playground sculpture

Kom ind og udforsk tunnelstrukturen på indersiden af ​​slangen

Kids climbing and playing on snake playground sculpture

Slangen er udfordrende og sjov at bestige!

HVOR KUNSTEN  OG NATUREN MØDES

Snake playground structure

VÆR VENLIG AT LEGE
PÅ DENNE SKULPTUR

Ofte er kunstinstallationer omgivet af beskyttende skærme, barrierer og skilte, der befaler "Rør ikke!"...men det er langt fra tilfældet i denne MONSTRUM kunstinstallation - tværtimod! Slangen tjener det dobbelte formål at være en skulptur, der skal observeres og nydes, samtidig med at den inviterer børn (i alle aldre) til at klatre på den og indeni den og udforske den på enhver måde, deres fantasi tillader.

Det faktum, at legepladsstrukturen er så enkel og ikke indeholder nogen traditionelle legeredskaber såsom en rutsjebane eller gynge, åbner for en verden af ​​muligheder! Ved første øjekast vurderede en 5-årig besøgende for nyligt, at denne legeplads var kedelig! Fem minutters "kedsomhed" senere, og han havde fundet sjove, nye måder at klatre op af slangen på, og små udfordringer og lege opstod indeni og ovenpå slangen. Strukturens enkelhed var præcis den nødvendige katalysator for at sætte gang i fantasien og fremprovokere uendelige muligheder for leg!

Her, som det er tilfældet på alle MONSTRUM legepladser, er der ikke én korrekt måde at lege på – legen tager form og nye eventyr udfolder sig hver gang et nyt barn lader fantasien få frit løb ved en af ​​vores legeskulpturer.

Boy playing and climbing inside snake playground
Boy climbing up high on top of snake sculpture

Hvem vover at forsøge at erobre dette glatte væsen?

Mum and little girl playing and climbing inside snake playground structure

Slangens lange krop er snoet rundt om sig selv, hvilket skaber stigninger som man kan klatre op ad og fald, som man kan glide ned ad igen.

The snake of meldgaard skov playground sculpture

De dramatiske skovomgivelser danner de perfekte rammer for skovslangeskulpturen.

THOREAUS HYTTE

Udover Skovsnogen, samarbejdede MONSTRUM med kunstneren Søren Taaning om skabelsen af ​​Thoreaus hytte, inspireret af forfatteren Henry David Thoreau og hans bog fra 1854 "Walden; om livet i skoven" om at leve på enkel vis i naturlige omgivelser. Hytten er en skalaversion af Thoreaus selvbyggede hytte i skoven, hvor han boede i to år.

wooden cabin in forest
wooden cabin details
wooden details in forest cabin
The snake playground from above

Foto af Per Borch

LIGNENDE PROJEKTER

Slangen og æblet

Aalborg, Danmark

Tangnålen

New York, USA