HAVNEFRONTEN I DUBAI

HVOR: 
Dubai, De Forenede Arabiske Emirater, 2016

KUNDE: 
EMAAR Properties

FIND PÅ GOOGLE MAPS

Langs den rolige havbund og den svajende skov af søgræs svæver den gule ubåd afsted mod nye eventyr. Hop ombord, og vær en del af den spændende undervandsverden ved den nyrenoverede havnepromenade i Dubai. Virksomheden bag mange af ejendommene, EMAAR, bad MONSTRUM om at skabe en legeplads, der kunne give området ud til vandet mere liv, og derfor var det oplagt at arbejde med havet som det gennemgående tema. Resultatet blev et jordnært og afdæmpet, men farverigt univers, der sætter rammerne for, at børnene kan udleve deres egne undervandseventyr.

MONSTRUM playground dubai creek harbour

Den gule ubåd er svær at overse for forbipasserende.

MONSTRUM playground dubai creek harbour

Børnene kan klatre ind i ubåden, sidde ved bordet og lege eventyrlystne passagerer på undervandsrejsen.

MONSTRUM playground dubai creek harbour

UDFORSK HAVETS DYBDER MED DEN GULE UBÅD  

MONSTRUM playground dubai creek harbour

Bortset fra den skarpe, gule farve er legepladsens elementer designet i mere afdæmpede grå og blå toner. Det giver en følelse af at være under vandet, samtidig med at det fremhæver ubådens sprælske, gule farve.

MONSTRUM playground dubai creek harbour fish

Legepladsens mange træstammer med varierende højder forestiller en undervandsskov af søgræs med mange forskellige legemuligheder.

MONSTRUM playground dubai creek harbour fish

Reb og hængekøjer forbinder træstammerne, så børnene enten kan forsøge at ballancere mellem søgræsset eller tage sig en slapper.

Turen går til LEGO House

Billund, Danmark

Gorky Park

Moscow, Rusland