Kids climbing on snake play structure, MONSTRUM Playgrounds

VÆR VENLIG      AT LEGE   PÅ DENNE SKULPTUR

Ofte er kunstinstallationer omgivet af beskyttende skærme, barrierer og skilte, der befaler "Rør ikke!"...men det er langt fra tilfældet i denne MONSTRUM kunstinstallation - tværtimod! Slangen tjener det dobbelte formål at være en skulptur, der skal observeres og nydes, samtidig med at den inviterer børn (i alle aldre) til at klatre på den og indeni den og udforske den på enhver måde, deres fantasi tillader.

SKOVSNOGEN
 

Kids playing at snake playground in the forest

Det faktum, at legepladsstrukturen er så enkel og ikke indeholder nogen traditionelle legeredskaber såsom en rutsjebane eller gynge, åbner for en verden af ​​muligheder! Ved første øjekast vurderede en 5-årig besøgende for nyligt, at denne legeplads var kedelig! Fem minutters "kedsomhed" senere, og han havde fundet sjove, nye måder at klatre op af slangen på, og små udfordringer og lege opstod indeni og ovenpå slangen. Strukturens enkelhed var præcis den nødvendige katalysator for at sætte gang i fantasien og fremprovokere uendelige muligheder for leg!

Her, som det er tilfældet på alle MONSTRUM legepladser, er der ikke én korrekt måde at lege på – legen tager form og nye eventyr udfolder sig hver gang et nyt barn lader fantasien få frit løb ved en af ​​vores legeskulpturer.

SE HELE CASEN HER

Girl playing inside snake playground structure
Boy playing inside snake playground structure

XPLORE       LEGEPLADS

Military helicopter playground structure

NY CASE
National Militærmuseet i Holland har en vision om at informere og oplyse omkring militærstyrkerne og skabe rum til at militærets historier kan fortælles. Med håbet om at gøre museet endnu mere attraktivt for børnefamilier og for at skabe en fordybende og lærerig oplevelse, ville museet have en sjov legeplads.

Samarbejdet mellem MONSTRUM, museet og flere andre leverandører (lys, spildesign osv) resulteret i en imponerende indendørs legeplads, som er en interaktiv oplevelse for børn i alle aldre og deres voksne. Legepladsen har fire hovedelementer, som hver viser en del af militæret - en Chinook helikopter, en ubåd, en tank og en borg.

SE HELE CASEN HER

submarine playground structure
Castle playground

   ABONNER TIL  VORES NYHEDSBREV I DAG

KLIK HER for at modtage alle de seneste nyheder fra os