Boy climbing play structure, MONSTRUM Playgrounds

FORMÅLSLØS LEG

...vi elsker det!

Fri, åben leg med ingen agenda, tidsplan eller mål.
Verden har brug for mere af det og vi bestræber os på at sætte scenen for netop dette på en MONSTRUM legeplads. Vi skaber lærredet og opdager gang på gang hvordan børn udfylder det på måder, som vi aldrig havde drømt om! Det er dér, magien i legen opstår - når børn får fri rammer til at aktivere deres fantasi og udforske ved hjælp af alle sanserne.

Leg i sin reneste form.

 

 UENDELIGE                  MULIGHEDER

Ant playground in skanör, Sweden, MONSTRUM playgrounds

Nogle kigger på et simpelt legeredskab og ser begrænset muligheder for leg - vi ser på et simpelt struktur og ser uendelige muligheder - det kræver blot lidt fantasi. Fantasien er børnenes domæne, hvor de skaber utallige rollespilsscenarier og innovative måder at klatre, kravle og benytte en legestruktur på, når bare de får muligheden (og måske et lille skub fra deres voksne til at åbne op og udforske).

LEGENDE    LÆRING

Kids playing at tower playground, MONSTRUM Playgrounds

Børn er i konstant læring, idet at de tilgår deres omgivelser som små videnskabsfolk, der - takket være en ubøjelig, uskyldig nysgerrighed - opdager nye ting hele tiden. Leg er en essentiel del af børns udvikling. Studier viser hvordan børn udvikler nødvendige kompetencer for livet igennem leg: fysisk koordinering mens de suser rundt på legepladsen; sociale færdigheder når de interagerer med andre børn; og evnen til kreativt at løse problemer og samtidig regulere deres følelser når tingene ikke helt går som de vil have det.
 

FIND EN MONSTRUM  TÆT PÅ DIG

Map of MONSTRUM playgrounds

   ABONNÉR PÅ VORES NYHEDSBREV

KLIK HER for at skrive dig op til alle de seneste nyheder.