Kids climbing on rope net, MONSTRUM playgrounds

EN LEGEPLADS REVOLUTION

Er det tid til en legeplads revolution? Dét mener vi!

Et opgør med de kedelige, trætte legepladser som er spredt omkring i vores byer, skoler og offentlige parker. Vi tror på, at legepladser kan (og burde) være ikoniske steder i det urbane landskab, som inspirerer unge og gamle til at bevæge sig, være kreative og blive til hovedkaraktererne i narrativen som de selv er en del af at skrive. Mere end blot klatrestativer, rutschebaner og gynger - vi vil skabe scener, hvor fantasifulde eventyr udfolder sig! Hvert besøg på en MONSTRUM legeplads er en unik oplevelse, som er skabt af dem, som leger der den dag.

PÅ EVENTYR I
INDUSTRIENS HISTORIE

HORSENS, DANMARK

Legepladsen ligger udenfor Industrimuseet i Horsens, Denmark. Legepladsen bringer historien om den industrielle revolution til livet ved at give plads til at børn kan opleve nogle af maskinerne som de kan lære om på museet. Legepladsen er designet med noget for alle aldre med et stort, udfordrende legeområde til de større børn og et område for de mindre børn med mindre, lavt-til-jorden elementer. Legestrukturerne er sjove og interaktive, som giver mange timers leg for alle børn!

 

LÆS HELE CASEN HER

Boy playing on motorbike at MONSTRUM playground
Horsens industrial Museum, MONSTRUM playgrounds
Venstre kolonne
Girl playing on climbing net, MONSTRUM playgrounds
Højre kolonne
Girl jumping on playground, MONSTRUM playgrounds

SURF
LEGEPLADSEN

HELSINGBORG, SVERIGE

Surflegepladsen ligger ved den smukke strandpromenade i Helsingborg, Sverige. Inspireret af det omkringliggende område med dets livlige strand og pulserende hav liv, legepladsen er designet til at reflektere stemningen af stranden og den fantastiske natur fra havet.

Den energiske, farvestrålende legeplads er smukt integreret i området og inviterer både unge som gamle til at komme og kigge nærmere.

 

SE HELE CASEN HER

 

Surfer's Paradise MONSTRUM playground
Girl jumping at MONSTRUM playground
Venstre kolonne
Surf van, kids playing at MONSTRUM playground
Højre kolonne
Shark play structure, MONSTRUM playgrounds

Vi er meget glade for at have nået op på 10,000 følgere på Instagram! Tak for al jeres støtte!

FØLG OS

ABONNÈR PÅ VORES NYHEDSBREV    

KLIK HER for at modtage seneste nyt fra os