Child playing with grandparents at playground

AT DESIGNE TIL STORE SMÅ PERSPEKTIVER

At designe til børn er at designe til alle...

Ofte tager vores designprocesser udgangspunkt i voksne perspektiver og behov, men vi mener at det at stoppe op og se tingene i børnehøjde sjældent er spildt arbejde. Børn oplever verden omkring dem på en umiddelbar, simpel måde. De observerer scenen foran dem og afgør lynhurtigt om det vækker deres interesse og nysgerrighed eller om det keder dem!

Hvad nu hvis vores bylandskaber, service bygninger, offentlige institutioner - you name it - var designet med de yngste borgere i tankerne også? Det at inkorporere iøjnefaldende, fantasifulde, sjove detaljer i børnehøjde. Dette resulterer i en bedre oplevelse for børnene og har dermed også en påvirkning på deres voksne.

Kom med på en rejse og se hvordan det kan gøres…

                                                                                                                                   PRE-FLIGHT UNDERHOLDNING

Airplane playground at Copenhagen Airport

At rejse kan være kedeligt - specielt for de små i familien. Timevis af ventetid, uendelige køer, uinteressante terminalbygninger. Københavns Lufthavne var på en mission for at gøre oplevelsen af lufthavnen lettere for hele familien ved at udvikle to legepladser med fokus på at underholde børnene og samtidig give deres voksne en velfortjent lille pause. Vi løste opgaven i samarbejde med lufthavnen ved at designe og bygge to legepladser - en til at byde familierne velkommen udenfor den ene terminal og den anden for at hjælpe dem godt på vej efter sikkerhedstjekket.

 

SE HELE CASEN HER

 

 

Kids playing in airplane playground
Kids playing on indoor playground at Copenhagen airport

FLAMINGOGO       LEGEPLADS

Kids playing at Flamingo playground

Næste skridt på turen: ankomst ved hotellet. Familierne er højst sandsynligt trætte efter deres rejse og på en og samme tid spændte på ferien, der ligger foran dem.

Finest Punta Cana I Den Dominikanske Republik ville inkludere en imponerende forlystelse for de mindste, som ville glæde både børn og forældre. MONSTRUM fik til opgave at designe og konstruere en legeplads til det nye feriested, hvilket resulterede i den fantastiske “Flamingogo Playground”. Legepladsen er bygget op omkring den store flotte flamingo og dens nyudklækkede baby og inkluderer store blomster, blade og planter som sætter scenen.

 

SE HELE CASEN HER

Venstre kolonne
kids climbing on giant flowers at flamingo playground
Højre kolonne
Boy standing in Flamingo playground structure
Finest Punta Cana resort

   ABONNER TIL  VORES NYHEDSBREV I DAG

KLIK HER for at modtage alle de seneste nyheder fra os