Teamet

Vi har samlet branchens bedste. Under ét tag.

web_ole

Ole Barslund Nielsen

Partner & kreativ direktør

Til daglig varetager Ole designudviklingen af MONSTRUMs legepladser.
Ole og Christian stiftede MONSTRUM i 2003 da mødte hinanden i den danske teaterverden, hvor de sammen byggede scenografier. Ideen til firmaet opstod da den børnehave, hvor Oles femårige søn, Sixten Gustav, gik skulle bruge en ny legeplads. Ole kom med i en forældregruppe, der skulle vælge legeredskaber.
Ole er oprindelig uddannet billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Christian Jensen

Partner & produktionsleder

Christian er ansvarlig for alt hvad der vedrører produktion og installation af MONSTRUMS legepladser.
Ole og Christian stiftede MONSTRUM i 2003 da mødte hinanden i den danske teaterverden, hvor de sammen byggede scenografier.

web_torben

Torben Quaade

Designer, CAD ansvarlig

Torben er som CNC ansvarlig designer en vigtig brik når design og produktion skal gå op i en højere enhed. Torben står for detaljering og optimering til produktion, og har været en del af MONSTRUM siden 2008.

web_tomas

Tomas Knudsen

Senior Designer, Projektleder

Tomas Knudsen har været med til at danne designafdelingen hos Monstrum, og har bidraget med utallige projekter; bl.a udviklet M/S Oceanliner i Gorky Park, Sonataen i Korea og Dannebroge i Køge. Tomas har en baggrund som bygningskonstruktør og uddannet som interior designer i New York City hvor han har arbejdet med arkitektur og design i mange år før han kom til MONSTRUM i 2009.

web_amalie

Amalie Muff

Arkitekt MAA, Projektleder

Amalie er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole. Hun fungerer som projektleder og designer i Monstrums designafdeling og har blandt andet været med til at tegne projektet ‘Liseberg’. Hun elsker at arbejde i 3D-programmet Rhino, hvor hun får tingene til at gå op i en større helhed. Amalie startede hos Monstrum i 2015.

Sune

Sune Jørgensen

Arkitekt MAA, Projektleder

Sune er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole og fungerer som projektleder og designer i Monstrums designafdeling. Han har en forkærlighed for photoshop og hans yndlingstool er et godt miks af photoshop og et ‘drawpad’, hvilket han mestrer utrolig godt til stor glæde for Monstrum. Sune startede ved Monstrum i Januar 2016.

Cecilie Vibe Nielsen

Arkitekt MAA, Projektleder

Cecilie fungerer som projektleder og designer i Monstrums designafdeling.

Sara Fibiger

Arkitekt MAA, Projektleder

Cecilie fungerer som projektleder og designer i Monstrums designafdeling.

paw

Paw Skafsgaard

Junior designer

Paw er designstuderende på Kunstakademiet i København og assisterer Torben på flere større designprojekter. Derudover bidrager Paw med sit altid gode humør og kommer glædeligt kørende på sin motorcykel som flere af de andre i teamet.

web_lillebjoern

Bjørn Gadeberg Madsen

Tømrer & teamleder

Bjørn er vild med at bygge detaljerede organiske legepladser og har siden 2012 bygget på nogle af de største projekter i Monstrums historie. Han har bl.a. været med på Ålen til Bermuda, Spøgelseshuset i Varberg og har også taget stort ansvar for installationen af de 5 legepladsområder på Dokk1 i Aarhus. Bjørn arbejder både super effektivt og meget detaljeorienteret. Desuden bygger han i fritiden både møbler og longboards med skarp finish.

web_joakim

Joakim Bruun Rasmussen

Tømrer & teamleder

Joakim er en dygtig mand med et godt overblik der siden 2012 har været med til at bygge rigtig mange legepladser. Blandt andet har han været med til at bygge Uglerne til Kristineberg Slottspark, Spøgelseshuset i Varberg og den store Bjørn på Dokk1. I sin fritid er Joakim både far til to børn, dykker, sejler og en djævel på et dansegulv.

PeterZ

Peter Zernichov

Tømrer & teamleder

Peter har været en uundværlig del af MONSTRUM siden 2012 og har ansvar for produktionens stålafdeling. Peter har været med til at bygge utallige legepladser og elsker struktur, systemer og lækre svejsninger.Han har arbejdet på mange spændende projekter, bl.a. Bjørnen på Dokk1 i Aarhus. Peter er både kreativ og rigtig god til at finde løsninger på de tekniske processmæssige udfordringer.

web_tony

Antony Kofoed

Tømrer og teamleder

Tony er både fritidsbiker og en utrolig dygtig bygger. Han har bl.a. været med at bygge det store Udsigtstårn i Klelund og har tålmodigt stået for en stor del af det detaljerede malerarbejde på Jernbanemuseets Børnebanegård.

web_storebjoern

Bjørn Schmidt Olesen

Bygger

Bjørn startede hos MONSTRUM i 2010 og har en baggrund som bygningskonstruktør med en forkærlighed for guitarer og sejlbåde. Han har både været med til at bygge Blåhvalen, Tårnlegepladsen, og har med nænsom hånd malet billefamilien i Kristineberg Slottspark. Bjørn er vild med stemmejern og stiksav og er en virkelig god mand at have med når legepladserne skal installeres.

web_lars

Lars Kirchhoff

Bygger og CNC operatør

Lars er vores tålmodige mand med øje for detaljen. Han har siden 2014 været med på den detaljerede Børnebanegård på Jernbanemuseet, Klelund projekterne og opbygningen af Dokk1. Lars er desuden både fritidsbiker, Woody Allen fan og modelbygger.

web_simon

Simon Jakobsen

Tømrer

Simon er vild med alt der har med træ at gøre, og har siden 2014 været tilknyttet MONSTRUM. Han har en forkærlighed for stemmejern og har bl.a. været med til at bygge Myrelegepladsen og Udsigtstårnet i Klelund.

web_morten

Morten Buch Petersen

Malermester

Morten er vores malermand i huset og sørger for at der er styr på kvalitet og æstetik når det kommer til malingen af vores legeredskaber. Han er vild med pensler, ruller og sprøjtemaling og mestrer i øvrigt både musik, fotografi og sjove løgnhistorier.

Andreas

Andreas S. Henriksen

Tømrer

Andreas kom til Monstrum i Januar 2016 og har blandt andet gjort en god indsats i forbindelse med Liseberg-legepladsen. Hans yndlingstool er en overfræser, og udenfor arbejdstid har han talent for at spille disc golf.

Jonatan

Jonatan Lausen

Tømrer

Jonatan kom til Monstrum i Januar 2016 og har blandt andet gjort en stor indsats i forbindelse med vores projekt til Odense Zoo, hvor han særligt har arbejdet på løven. Han er effektiv og arbejder med højt humør, og så er hans yndlingstool en feincutter.

BjørnBette

Bjørn Borup Svendsen

Voksenlærling

Bjørn er vores voksenlærling og utrolig dygtig til at finde holdbare løsninger. Han blev ansat i 2016 og har blandt andet arbejdet flittigt på ‘Æblet’ til Singapore. Hans yndlingsværktøj er en stikøkse.

eigil

Eigil Hurtigkarl

Tømrer

 

kasper

Kasper Kold

Tømrer

Ubåden til Dubai og blåhvalen er Kasper´s favoritprojekter. Men siden han startede i maj 2016 har Kasper allerede på den korte tid, arbejdet på mange forskellige projekter, og bidraget med sin effektive og målrettede arbejdsindsats.

Han er familiefar til to friske drenge, og bruger sin fritid på lystfiskeri på kysten, og fluebinding.

 

morten

Morten Hagen

Tømrer

Morten har været en del af Monstrum siden foråret 2016, og allerede på den korte tid har han arbejdet på mange forskellige projekter. Ubåden til Dubai, The paddlefish og Slotshagen til Helsingborg er Morten især stolt af at have arbejdet på. Han møder altid ind med højt humør og det smitter af på omgivelserne.

Han er helt tosset med sin datter og kæreste, og når tiden ikke bliver brugt på familien så spiller han trommer, er ude og fiske eller spiller håndbold.

finn

Finn Olofsen

Tømrer

Finn startede hos Monstrum i september 2016, og har siden arbejdet på Helsingborg slotshagen, Dubai  Creek Harbour, og Den Flyvende Hollænder.

Finn har en teenagedatter og 2 katte, og han er en gammel roadie om har rejst jorden rundt en del gange. Tidligere har han bygget scenografi til musik, tv og teater.  Derudover er han vild med ekstrem sport, mountain biking, fotografering og at se F1 på tv.

Ali Mirakbari

Bygger

Ali er oprindelig uddannet arkitekt og har arbejdet med design og produktion i mange år før han kom til Monstrum i 2016. Ali er ekspert i digital crafting for udvikling og materialisere design ideer.

Hos Monstrum er Ali en del af  produktionen, her er han faldet godt til på kort tid, og elsker at bygge legepladser. I sin  fritid tilbringer han tid sammen med sin familie, spiller tennis, og arbejde med open-source. 

piet

Piet Voulhøj

Tømrer