Teamet

Vi har samlet branchens bedste byggere, snedkere, designere og arkitekter. Under ét tag.

Ole Barslund Nielsen

Partner & kreativ direktør
Kontakt: Post@monstrum.dk

Til daglig varetager Ole designudviklingen af MONSTRUMs legepladser.
Ole og Christian stiftede MONSTRUM i 2003 da mødte hinanden i den danske teaterverden, hvor de sammen byggede scenografier. Ideen til firmaet opstod da Oles femårige søn, Sixten Gustavs børnehave skulle bruge en ny legeplads. Ole kom med i en forældregruppe, der skulle vælge legeredskaber.
Ole er oprindelig uddannet billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Christian Jensen

Partner & produktionsleder
Kontakt: Post@monstrum.dk

Christian er ansvarlig for alt hvad der vedrører produktion og installation af MONSTRUMS legepladser.
Ole og Christian stiftede MONSTRUM i 2003 da mødte hinanden i den danske teaterverden, hvor de sammen byggede scenografier.

Betina Friis Møbius

Administrativ koordinator
Kontakt: BF@monstrum.dk
Telefon: +45 33 22 10 77 

Betina tager imod alle indkommende henvendelser på mail og tlf. Ligeledes hjælper hun med alt der skal arrangeres lige fra store rejser til kontorindkøb. Hun er detaljeorienteret og særdeles hjælpsom! Når hun ikke arbejder elsker hun at bage eller se film med familien derhjemme, hvor hun også har to børn.

web_torben

Torben Quaade

Designer, CAD ansvarlig
Kontakt: Q@monstrum.dk

Torben er som CNC ansvarlig designer en vigtig brik når design og produktion skal gå op i en højere enhed. Torben står for detaljering og optimering til produktion, og har været en del af MONSTRUM siden 2008.

Tomas Knudsen

Lead Designer, Projektleder
Kontakt: TK@monstrum.dk

Tomas Knudsen er uddannet som Designer/Arkitekt i New York City i 1999, hvor han arbejdede med arkitektur og design i 14 år før han kom til MONSTRUM i 2009. Tomas har været med til at danne designafdelingen hos MONSTRUM og har bidraget med utallige projekter bl.a udviklet M/S Oceanliner i Gorky Park, Cosmos i Vdhn parken Moscow, Red dot awarded Odense Zoo “Chunga”,  Sonataen for Hyundai i Korea ,Dannebroge eksplosionen i Køge, Legepladserne på Danmarks Jernbane Museum i Odense og mange mange flere.

web_amalie

Amalie Muff

Senior Arkitekt MAA, Projektleder
Kontakt: AM@monstrum.dk

Amalie er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole. Hun fungerer som projektleder og designer i Monstrums designafdeling og har blandt andet været projektleder på ‘Liseberg’-projektet og legepladserne til LEGO house. Hun elsker at arbejde i 3D-programmet Rhino og fotografering er en af hendes store hobbyer. Amalie startede hos Monstrum i 2015.

Sune

Sune Jørgensen

Arkitekt MAA, Projektleder
Kontakt: SJ@monstrum.dk

Sune er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole og fungerer som projektleder og designer i Monstrums designafdeling. Han har en forkærlighed for photoshop og hans yndlingstool er et godt miks af photoshop og en wacom tegneplade, hvilket han mestrer utrolig godt til stor glæde for Monstrum. Sune startede ved Monstrum i januar 2016 og har blandt andet været projektleder på Slotslegepladsen i Helsingborg og Tulsa i USA.

Cecilie Vibe Nielsen

Arkitekt MAA, Projektleder
Kontakt: CV@monstrum.dk

Cecilie fungerer som projektleder og designer i Monstrums designafdeling, hvor hun startede i december 2016. Hun elsker at 3D-modellere og arbejde i animationsprogrammer som After Effects og Premiere Pro. Cecilie har blandt andet været projektleder på Linneparkens legeplads og Magnolietræet.

Sarrah Mikkelsen

Arkitekt MAA, Projektleder
Kontakt: SF@monstrum.dk

Sarrah er uddannet arkitekt fra Arkitekskolen i Århus og fungerer som projektleder og designer i MONSTRUMs designafdeling. Hun startede i 2016 og har blandt andet været projektleder på legepladserne til LEGO House, Butterfly Garden i Kina og Vallensbæk Strand. Hun elsker at modellere i Rhino og skitsere i hånden.

paw

Paw Skafsgaard

Designer, Teknisk tegner
Kontakt: PS@monstrum.dk

Paw er designstuderende på Kunstakademiet i København og assisterer Torben på flere større designprojekter. Derudover bidrager Paw med sit altid gode humør og kommer glædeligt kørende på sin motorcykel som flere af de andre i teamet.

Thorvaldur Jensen

Arkitekt MAA, Designer

Thorvaldur er med til at få legepladserne til at gå op i en større helhed inden de går videre til produktionen. Han har bl.a. arbejdet på Cosmos, Sonata, Dannebroge og træet i Larvik.

Han har en forkærlighed for flyvemaskiner og at springe faldskærm. Herudover kan han godt lide Art Deco, Diesel punk, Golden age of futurism, klassisk japansk arkitektur og ikke mindst værdsætter han modelbygningens fine kunst.

web_storebjoern

Bjørn Schmidt Olesen

Produktionsplanlægger

Bjørn startede hos MONSTRUM i 2010 og har en baggrund som bygningskonstruktør med en forkærlighed for guitarer og sejlbåde. Han har både været med til at bygge Blåhvalen, Tårnlegepladsen, og har med nænsom hånd malet billefamilien i Kristineberg Slottspark. Bjørn er vild med stemmejern og stiksav og er en virkelig god mand at have med når legepladserne skal installeres.

web_lillebjoern

Bjørn Gadeberg Madsen

Tømrer & teamleder

Bjørn er vild med at bygge detaljerede organiske legepladser og har siden 2012 bygget på nogle af de største projekter i Monstrums historie. Han har bl.a. været med på Ålen til Bermuda, Spøgelseshuset i Varberg og har også taget stort ansvar for installationen af de 5 legepladsområder på Dokk1 i Aarhus. Bjørn arbejder både super effektivt og meget detaljeorienteret. Desuden bygger han i fritiden både møbler og longboards med skarp finish.

web_joakim

Joakim Bruun Rasmussen

Tømrer & teamleder

Joakim er en dygtig mand med et godt overblik der siden 2012 har været med til at bygge rigtig mange legepladser. Blandt andet har han været med til at bygge Uglerne til Kristineberg Slottspark, Spøgelseshuset i Varberg og den store Bjørn på Dokk1. I sin fritid er Joakim både far til to børn, dykker, sejler og en djævel på et dansegulv.

PeterZ

Peter Zernichov

Tømrer & teamleder

Peter har været en uundværlig del af MONSTRUM siden 2012 og har ansvar for produktionens stålafdeling. Peter har været med til at bygge utallige legepladser og elsker struktur, systemer og lækre svejsninger.Han har arbejdet på mange spændende projekter, bl.a. Bjørnen på Dokk1 i Aarhus. Peter er både kreativ og rigtig god til at finde løsninger på de tekniske processmæssige udfordringer.

web_tony

Antony Kofoed

Tømrer og teamleder

Tony er både fritidsbiker og en utrolig dygtig bygger. Han har bl.a. været med at bygge det store Udsigtstårn i Klelund og har tålmodigt stået for en stor del af det detaljerede malerarbejde på Jernbanemuseets Børnebanegård.

Lars Kirchhoff

Bygger og CNC operatør

Lars er vores tålmodige mand med øje for detaljen. Han har siden 2014 været med på den detaljerede Børnebanegård på Jernbanemuseet, Klelund projekterne og opbygningen af Dokk1. Lars er desuden både fritidsbiker, Woody Allen fan og modelbygger.

web_simon

Simon Jakobsen

Tømrer

Simon er vild med alt der har med træ at gøre, og har siden 2014 været tilknyttet MONSTRUM. Han har en forkærlighed for stemmejern og har bl.a. været med til at bygge Myrelegepladsen og Udsigtstårnet i Klelund.

web_morten

Morten Buch Petersen

Malermester

Morten er vores malermand i huset og sørger for at der er styr på kvalitet og æstetik når det kommer til malingen af vores legeredskaber. Han er vild med pensler, ruller og sprøjtemaling og mestrer i øvrigt både musik, fotografi og sjove løgnhistorier.

Jens Grandorf Bak

Tømrer

Jens har været hos MONSTRUM siden 2013. Han er uddannet tømrer og arbejder altid grundigt og effektivt, desuden fungerer han som MONSTRUMs sikkerhedsrepræsentant.  Jens er MONSTRUMs højeste mand med svenskerhår og har altid et smil på læben. Han har bl.a. været med til at bygge fyrtårnet til Vallensbæk havn og skibet til Gorky Park, men går entusiastisk ind i alle projekter, store som små.

Jonatan

Jonatan Lausen

Tømrer

Jonatan kom til Monstrum i Januar 2016 og har blandt andet gjort en stor indsats i forbindelse med vores projekt til Odense Zoo, hvor han særligt har arbejdet på løven. Han er effektiv og arbejder med højt humør, og så er hans yndlingstool en feincutter.

BjørnBette

Bjørn Borup Svendsen

Tømrer

Bjørn er vores voksenlærling og utrolig dygtig til at finde holdbare løsninger. Han blev ansat i 2016 og har blandt andet arbejdet flittigt på ‘Butterfly Garden’ til Wuhan, Kina. Hans yndlingsværktøj er en stikøkse.

eigil

Eigil Hurtigkarl

Tømrer

Eigil har været i Monstrum siden 2015 og har lige siden bidraget med sin kreative og effektive tilgang til projekterne. Han er passioneret med det han gør både på arbejdet, men også i fritiden hvor han bl.a. er med i bestyrelsen for Den Grå Hal på Christiania eller når han er sammen med familien. Eigil har en stor viden og er altid frisk på en snak, hvadenten det drejer sig om stort eller småt.

kasper

Kasper Kold

Tømrer

Ubåden til Dubai og blåhvalen er Kaspers favoritprojekter. Siden han startede i maj 2016 har Kasper arbejdet på mange forskellige projekter og ikke mindst bidraget med sin effektive og målrettede arbejdsindsats.

Han er familiefar til to friske drenge og bruger sin fritid på lystfiskeri på kysten og fluebinding.

 

Søren Kold

Tømrer

Søren startede i september 2016 på anbefaling af sin bror Kasper Kold, som også arbejder her. Søren har med sin umage og kreative tilgang til projekterne bl.a. været med til at bygge Slotshagen til Helsingborg og Magnolietræet til synagogen. Udover at være en dygtig tømrer, er Søren en glad familiefar, som sætter pris på en god løbetur og en fodboldkamp i tv’et.

 

morten

Morten Hagen

Tømrer

Morten har været en del af Monstrum siden foråret 2016, og allerede på den korte tid har han arbejdet på mange forskellige projekter. Ubåden til Dubai, The paddlefish og Slotshagen til Helsingborg er Morten især stolt af at have arbejdet på. Han møder altid ind med højt humør og det smitter af på omgivelserne.

Han er helt tosset med sin datter og kæreste, og når tiden ikke bliver brugt på familien så spiller han trommer, er ude og fiske eller spiller håndbold.

Jared Butler

Tømrer

Jared startede i januar 2017. Han er vores eneste bygger fra Canada og han elsker kick boxing. Hos Monstrum har han blandt andet lagt kræfterne i Hajen til LEGOhouse.

Kristian

Tømrer

Kristian startede i januar 2017 og har blandt andet været med til at bygge luftballonen til Observatorielunden. Han sætter fokus på arbejdsoptimering og den gode stemning og mestrer det til fulde. I øvrigt har Kristian talent for at bygge butterflys af bark!

Martin Schandorph

Maler

Martin er bygningsmaler og startede hos Monstrum i april 2017. Han er en meget alsidig maler med flair for sprøjtemaling. Han har blandt andet været med til at male legepladserne til LEGOhouse og Butterfly Garden til Kina. Når tiden ikke bruges med kæresten og sønnen, nyder han en fisketur i det fri.

Christian Henningsen

Tømrer

Christian er tømrer og startede ved Monstrum i december 2016. Han har blandt andet været med til at bygge legepladsen til Jernbanemuseet og Koldinghus. Når han ikke står ved båndsaven, som han ellers er glad for, bruges tiden med konen og datteren, eller måske på microadventures.

Søren Mølgaard Nielsen

Tømrer

Søren blev uddannet tømrer-svend i 2012, og kom til Monstrum i 2018. Her var hans første projekt ‘Sporvognen’ til Sverige. Han elsker at være kreativ, arbejde med træ og ikke mindst et nyslebet stemmejern.  I fritiden nyder han en sejltur i sin Bandholmssejlbåd, en fisketur med vennerne, læse en god bog eller gå til koncerter.

Matthew Wright

Voksenlærling

Matthew er voksenlærling og også uddannet arkitekt. Han startede hos Monstrum i 2018 og har bl.a. arbejdet på Nålefisken til New York. I hans fritid elsker han at klatre og kite surfe. Han er fuld af humor og er med til at skabe god stemning i Monstrum.

Kasper Heien

Tømrer

Jeppe Sand

Tømrer

Jeppe kom til Monstrum i 2018. Han har en forkærlighed til hårdt træ og skarpe jern. I fritiden spiller han badminton og guitar. Det bedste han ved er at tilbringe tid med familien, gerne i form af rejser. Jeppe bidrager med sit venlige sind og er altid klar på en lille snak.

Lennart Skibsbye

Møbelsnedker

Lennart forelsker sig af og til i en egeplanke, men elsker dog højest af alt sin kone og hans to børn. Han brænder for norsk ødemark, telemark skiløb, gammelt værktøj, originale cykler og træbåde. Han er passioneret og altid rar at snakke med.

Stine Dahl

Tømrer og bygningsmaler

Teit Jakobsen

Bygningssnedker

Teit er en dedikeret snedker med sans for detaljen og forkærlighed for værkstedsarbejde.

Når han har fri, er han familiefar og bor på Nørrebro med sin kæreste og to livlige piger på 7 og 12 år. Derudover dyrker han sin kærlighed til vinylplader og tegneserier og tager til obskure metal-koncerter så ofte, han kan komme afsted med det.