Mr. Giant Zombot og zombierne

Wuxi, China

Find legepladsen her

Glæd dig til at opleve et fortryllende univers i forlystelsesparken ‘Plants vs. Zombies’. Tør du udfordre vennerne og tage kampen op med den store Zombot?

Et ikon for parken

Når man ankommer til parken i Wuxi, Kina, kan man ikke undgå at se den 7,5 meter høje kæmperobot, Dr. Zombot. Han er bossen i en af de mest kendte app-spil fra EA-games og er nu levendegjort.

“Kunden ønskede sig et ikon for parken, som tydeligt kunne formidle temaet og brande parken. Derfor valgte vi, at lave én stor figur ved siden af de andre elementer, og her var det helt oplagt, at Dr. Zombot skulle være den store.”
Ole Barslund, Kreativ Direktør og Partner.

Fra skitse til legeplads

Projektet er udviklet i samarbejde med EA Games og New Pastoralism Group. Sidstnævnte er det famøse firma bag forlystelsesparken, hvor man også kan lære, hvordan man dyrker sine egne planter. For at få den helt rigtige stemning af parken, og en god fortolkning af EA’s figurer var det vigtigt med et tæt samarbejde. Helt fra start har alle parter være præsenteret for skitserne, så der var klare linjer for udformningen og retningen i projektet.

Spillet er opdelt i forskellige baner, heriblandt et pirattema, som man kan opleve på den anden legeplads lige ved siden af Dr. Zombot.

Fra digital leg til fysisk leg

App-spil og virtuel underholdning er med til at udvikle børns kognitive færdigheder. Legepladser er gode til at udvikle børns fysiske færdigheder. På Plants vs. Zombie legepladsen får børnene muligheden for at kombinere de to univers og slippe legen løs.

Fra udvendig leg til indvendig leg

Legepladsen er udformet som en eventyrlig scene, der inspirerer børnene til at lege deres egen leg. Ved siden af Dr. Zombot finder man en svensknøgle, nogle bolte og nøgle røde pinde, der måske kunne være ledningsstumper. Indvendigt er der malet motiver som børn og voksne kan betragte i deres færd mod styrepanelet i Dr. Zombots hoved.

Skitsen nedenfor, er fra et tidligt stadie. Den er sidenhen blevet udviklet, så man kan komme ind i hovedet og kigge ud.

Fra Danmark til Kina

Det var en glæde for os at blive inviteret til Grand Opening. Det var ikke kun sjovt at posere ved siden af de fjolleder zombier, men også en festlig åbning men mange gode samarbejdspartnere.

Er du blevet interesseret i at høre mere?