Græshoppen i Espergærde Bypark

Espergærde

Find legepladsen her

En kæmpe græshoppe har forvildet sig ind i gartnerens have. Gartneren er flygtet i skræk for kæmpegræshoppen. Se om du kan finde alle de ting han har glemt: Vandkanden, haveslangen eller måske riven? Besøg Græshoppen i Espergærde Bypark

Legepladsen er bygget op omkring den store græshoppe, som er 3 meter høj, 8 meter lang og 4 meter bred, og dermed fungerer som hovedelement for legepladsen. Den store græshoppe henvender sig til børn i aldersgruppen 4-12 år, og byder på et utal af klatremuligheder både indeni og udenpå.

Børnene kan således klatre op ad nettet, der udgør græshoppens vinger, eller kravle op ad stigen på dens bryst for at komme ind i græshoppen, hvor der er et lille legehus. De modigste af børnene kan tage turen ned ad græshoppens følehorn, der fungerer som to høje brandmandsstænger. Rundt omkring græshoppen står forskellige blomster og de græsstrå, som kæmpen ikke nåede at fjerne før græshoppen landede.

Der er også mulighed for at balancerer på vandslangen der ligger hulter til bulter i græsset og bugter sig op, ned og rundt om i græsset og ind imellem træerne.

Vandslangen udgør således en stor “jorden er giftig”-bane med forskellige sværhedsgrader. Samtidig er der indtænkt forskellige opholdsmuligheder i forløbet, hvor det er muligt for teenagere, forældre og bedsteforældre at slå sig ned.

Er du blevet interesseret i at høre mere?