Bermudatrekanten

København, Danmark

Find legepladsen her

En pilot har været på et langt togt over Bermudatrekanten for at efterforske de mange historier om skibe og fly, der på mystisk vis er forsvundet i området.

Piloten vender næsen hjemad for at nå hjem til aftensmaden, men pludselig mister piloten kontrollen over sit fly og styrter mod havet… På havbunden ved Bermuda trekanten ligger der en masse mere eller mindre velbevarede vrag af skibe og fly. Fisk og dykkere svømmer rundt og udforsker vragene og finder veje indeni, ovenpå og rundt om. Flykroppen er hul, så man kan kravle op i cockpittet og videre ud på vingen.

OM PROJEKTET

I forbindelse med en renovering af Nørrebroparken fik MONSTRUM til opgave at forny legepladsen med udfordringer til især de lidt større børn. Legepladsen er designet i samarbejde med GHB-landskabsarkitekter for Københavns Kommune.

Et andet sted på havoverfladen har de nødstedte fra et skibsforlis reddet sig ombord i redningsbåden. Pludselig skyder en stor legesyg hval ud af havet lige ved siden af båden og får den til at krænge faretruende. De nødstedte kaster et tov over til hvalen, så den kan hjælpe dem til land. Tak, hval!

Lidt senere er hvalen blevet en dræberhval, der lige har torpederet det store skib og nu har set sig vred på redningsbåden. Derfor er en modig besætning af hvalfangere i færd med at harpunere hvalen.

Legepladsen består af et flyvrag i to dele, bagenden af en galleon, rutsjebane, gynger, en hval, et redningsskib, en sandkasse og en masse balanceleg.

Er du blevet interesseret i at høre mere?