Design

Vi har samlet branchens bedste byggere, snedkere, designere og arkitekter. Under ét tag.

Designet af MONSTRUMs legepladser tager udgangspunkt i historier. Legepladserne skal først og fremmest inspirere til leg og udfordre børns motorik såvel som deres fantasi. Men MONSTRUMs let genkendelige legepladser er mere end bare legepladser. De er skulpturer i landskabet og byrummet, der fortæller os historier blot ved at kigge på dem, og bringer smil på læben hos både de aktive brugere og forbipaserende. På den måde bliver de identitetsskabende vartegn for deres område, så både børn og voksne taler om “at mødes ovre ved papegøjen”.

PROCESSEN

Vi samarbejder med kommuner, landskabsarkitekter, institutioner, museer og boligforeninger. Som regel starter vi med at tale om muligheder, ideer og budget, og nogengange har vores kunder allerede selv tænkt på et koncept til legepladsen. Men oftest udvikler vi et koncept eksempelvis inspireret af legepladsens omgivelser, og udvikler en historie. På baggrund af historien designer vi så legepladsen.

Hos MONSTRUM er vi 24 kunstnere, designere, arkitekter, tømrer og snedkere der arbejder tæt sammen om design og produktion gennem hele processen. Vi udvikler projektet gennem håndskitsering og 3D modellering, med fokus på sikkerhed, legeværdi og den sammenhængende historie i legeelementerne.

Blev du inspireret? Byg din egen MONSTRUM bil og campingvogn: DIY – Bil og campingvogn